Psychecura

Begeleiding

Begeleiding:

Fabian begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen. Hierbij kan hij ingezet worden bij moeilijk verstaanbaar gedrag en kan hij eventueel als eerst verantwoordelijk begeleider ingezet worden.

Fabian is analytisch en kan snel schakelen wanneer dit nodig is. Hij is respectvol en kijkt altijd vanuit het cliëntperspectief. Hij is in het bezit van een SKJ registratie, kan medicatie delen en is geschoold in agressieregulatie (zowel verbaal als fysiek)

Coachen:

Als uw personeel vastloopt in de zorg voor één of meerdere cliënten kan Fabian helpen. De coaching on the job is erop gericht om de cliënt in rustig vaarwater te krijgen en de begeleider(s) weer vertrouwd te laten raken. Als de samenwerking tussen cliënt en begeleiding verstoord raakt kan het werken zeer complex worden. Juist iemand van buitenaf kan helpend zijn.

Detachering:

Heeft u voor een bepaalde periode iemand nodig om de begeleiding uit te voeren bent u bij ons aan het goede adres. Samen onderzoeken we naar de mogelijkheden. Belt u ons gerust voor de mogelijkheden.