Psychecura

Wie zijn wij?

Wij zijn Fabian en Marlien Roelofs. Samen hebben wij jarenlange ervaring in het werken in de zorg en hebben we verschillende achtergronden. Door zowel onze opleidingen als onze praktische ervaring kunnen wij u in een breed spectrum van dienst zijn. De afgelopen jaren zijn we veel in contact geweest met gemeenten en gemeentelijke voorzieningen. Adviesvragen en trainingen binnen gemeenten zijn ons niet vreemd.

Marlien

Marlien heeft na haar HBO Pedagogiek, Forensische Orthopedagogiek gestudeerd en volgt nu de opleiding tot GZ-psycholoog. Hiernaast heeft zij jarenlang met mensen gewerkt met moeilijk verstaanbaar gedrag. Haar expertise ligt onder andere op het gebied van kennis over verschillende (psychiatrische) stoornissen, doelgroepen, (behandel)methoden voor gedragsverandering en recidivevermindering.

Fabian

Fabian heeft HBO toegepaste psychologie gestudeerd. Hij is daardoor breed opgeleid in het trainen, voorlichten en maken van adviestrajecten. Door zijn jarenlange ervaring in de zorgsector kan hij ook ingezet worden voor begeleiding en coaching vragen. Fabian zijn expertise ligt in het moeilijk verstaanbaar gedrag. Hij onderzoekt graag waar (moeilijk verstaanbaar) gedrag vandaan komt en hoe dit voor de cliënt positief beïnvloed kan worden.